Panoge

 
  Za sterilne procese brez kakršnihkoli klic na področju kemijske, farmacevtske in prehrambene industrije, nudi SAMSON več serij ventilov

 

Delujemo povsod tam, kjer stvari tečejo.

Povsod tam, kjer želijo zanesljivo urediti tekoče, plinaste in parotvorne medije, se vodilna podjetja odločajo za naprave in sisteme SAMSON. Z raznoliko paleto proizvodov, ki jih je mogoče prilagoditi specialnim načinom uporabe, se razrešijo tudi težje zastavljeni primeri.

Takšen uspeh temelji na interdisciplinarnem sodelovanju med razvojem, konstrukcijo in proizvodnjo, kot tudi na inženiringu, ki je blizu praksi ter kontinuiranemu dialogu z uporabniki. Striktno kakovostno razmišljanje vseh delavk in delavcev je hkrati prednost za tehnološke dosežke v zadovoljstvo kupcev.

Bogata zakladnica izkušenj, pridobljenih s številnimi optimalno rešenimi nalogami, je solidna osnova za premagovanje novih izzivov na skoraj vseh področjih uporabe.

Naprave s SAMSONOVIMI izdelki proizvajajo umetne snovi, zdravila, prehrambene izdelke, bencin in papir. Prezračujejo stavbe ter daljinsko ogrevajo in hladijo. Inovativni SAMSONOVI proizvodi so elementarni sestavni deli za izdelavo strojev in naprav in zagotavljajo svojim uporabnikom odločilno prednost v mednarodni konkurenci.