Pogosti izdelki

 

Regulator volumskega pretoka brez pomožne energije tip 45-9

Regulator volumskega pretoka se uporablja v sistemih daljinskega ogrevanja, za večje ogrevalne sisteme in industrijska postrojenja, kot tudi za manjše hišne toplotne podpostaje. Primerni so tako za tekoče medije kot tudi za negorljive pline ter v posebnih izvedbah za olje. Regulator ne potrebuje dodatnega električnega napajanja in je nezahteven za vzdrževanje. Ima široko območje nastavitve pretoka.

Preberi več

Regulator volumskega pretoka brez pomožne energije tip 42-36

Regulator je primeren za vgradnjo v sisteme daljinskega ogrevanja, biomasnega ogrevanja, večje ogrevalne sisteme ter tudi za industrijska postrojenja. Regulator se lahko vgradi tako v predtok kot tudi v povratek primarja. Ventil je tlačno razbremenjen z razbremenilnim mehom iz CrNiMo jekla oziroma z EPDM razbremenilno membrano. Regulator je primeren za vodo, mešanico vode in glikola (do 30%), paro, pline ter druge medije, ki ne vplivajo na delovne parametre membrane.

Preberi več

Kombiniran regulator volumskega pretoka z dodatnim električnim pogonom tip 42-36E

Regulator brez pomožne energije za regulacijo temperature in volumskega pretoka v sistemih ogrevanja in hlajenja, kombiniran z elektomotornim pogonom. Posebno primeren za vgradnjo v toplotne postaje v sistemih daljinskega in biomasnega ogrevanja in druga večja ogrevalna omrežja ter za industrijske aplikacije. Kombiniran z električnim pogonom, ki se uporablja za prenos regulacijskega signala iz krmilnika. Regulator se lahko vgradi tako v predtok kot tudi v povratek primarja. Regulator je nezahteven za vzdrževanje. Primeren za vodo in tudi druge kapljevite medije.

Preberi več

SCADA programska oprema za centralni nadzorni sistem (CNS), za upravljanje, nadzor, alarmiranje, vizualizacijo in datamining v HVAC sistemih in sistemih daljinskega ter biomasnega ogrevanja

SCADA programska oprema za centralni nadzorni sistem (CNS), za upravljanje, nadzor, alarmiranje, vizualizacijo in datamining v HVAC sistemih in sistemih daljinskega ter biomasnega ogrevanja.

 

Uporaba:

 

- Nadzor in upravljanje nad različnimi objekti;

- Optimizacija in energetsko učinkovito vodenje sistemov;

- Za alarmiranje, načrtovanje vzdrževanja in obračun;

- Za posredovanje in obdelavo podatkov za nadaljnjo obdelavo.

 

Preberi več

CNS Programska oprema za nadzor in upravljanje regulatorja preko osebnega računalnika - TROVIS 55VIEWER

Programska oprema za nadzor in upravljanje TROVIS krmilnikov - regulatorjev preko osebnega računalnika - TROVIS 55VIEWER. Centralni nadzorni sistem (skrajšano CNS) se uporablja za nadzor in upravljanje naprav iz računalnikov. 55VIEWER je program, ki pokriva priklop krmilnikov serije TROVIS 5500 in kmilnika SOL3 in WPR3. Njegova enostavnost zadošča za vse potrebe upravljanja manjših sistemov in tako zadošča za pokrivanje enostavnih aplikacij v HVAC sektorju.

Preberi več

Programska oprema TROVIS DATA LOGGING za vzorčenje, beleženje in obdelavo izmerjenih vrednosti

Uporaba:

- Analiza priključenega sistema za energetsko optimizacijo;

- Pregledovanje, spremljanje trendov;

- Dokumentiranje regulacijskih vrednosti;

- Analiza izmerjenih podatkov.

Preberi več

Digitalni regulator WPR 3 za postrojenja s TOPLOTNO ČRPALKO

Uporaba:

 

- Za regulacijo postrojenj izvedenih s toplotno črpalko z možnostjo komunikacije in prenosa informacij;

- Za vremensko odvisno vodenje grelnega kroga;

- Za kombinacijo s solarnimi kolektorji;

- Za pripravo sanitarne tople vode.

 

 

Preberi več

Digitalni regulator SOL 3-7 za postrojenja s SOLARNO ENERGIJO

Uporaba

 

- Za regulacijo postrojenj s sončnimi kolektorji z možnostjo komunikacije in prenosa informacij na nadrejeni sistem;

- Za vremensko odvisno vodenje grelnega kroga;

- Za hranjenje energije v zalogovniku;

- Za pripravo sanitarne tople vode;

- Za vodenje dodatnega vira energije.

 

 

Preberi več

Elektromotorni pogon - pogon regulacijskega ventila tip 3374

Elektromotorni pogon serije 3374 je namenjen za prigradnjo na regulacijske ventile SAMSON. Tritočkovni ali zvezni motorni pogon je primeren za prigradnjo na prehodne in tropotne regulacijske ventile serije 240, 250, V2001, kot tudi za ventile tip 3214, 3260 ter za kombinirane regulatorje brez pomožne energije tip 42-36E do dimenzije DN150. Pogon se posebej odlikuje v aplikacijah za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo. Uporaben je tudi v strojegradnji, industrijski energetiki in energetskih aplikacijah, kjer je uporabljano termo olje in/ali vodna para.

Preberi več

Merilec diferenčnega tlaka tip Media 6 in Media 6Z

Mikroprocesorsko krmiljen oddajnik za merjenje in prikazovanje diferenčnega tlaka med dovodom in povratkom, za merjenje padca tlaka na ventilih ali filtrih, za merjenje pretoka po metodi diferenčnega tlaka ali kakšne druge merjene spremenljivke v sistemu, kot je merjenje nivoja tekočine v tlačnih posodah, še posebej za kriogene ali utekočinjene pline. Merilnike se lahko enostavno nastavi s programsko opremo TROVIS VIEW.

Preberi več