Storitve

 

Podpora in download

Iščete programsko opremo in posodobitve za izdelke SAMSON?

SAMSON-ova Podpora in prenos Vam ponuja možnost, da v vsakem trenutku uporabljate aktualno različico programske opreme SAMSON. Tu najdete aktualno verzijo našega programa za dimenzioniranje ventilov, ki se uporablja po celem svetu. Nadalje so na voljo posodobitve za TROVIS-VIEW, TROVIS-EXPERT in druge programe.
 

 

Sporočila za javnost

Ste novinar in iščete dodatne informacije o naših izdelkih ali podjetju samem? Naše medijsko središče Vam bo pomagalo!

S tega mesta lahko presnamete sporočila za javnost, besedila in slike. Če načrtujete pripravo članka ali intervju, Vam bomo z veseljem organizirali tudi pogovor s strokovnjakom. Enostavno nam pošljite elektronsko sporočilo ali faks oz. nas pokličite. Z veseljem Vam bomo pomagali.

Medijsko središče SAMSON
Telefon: +49 69 4009-1938
Fax: +49 69 4009-1716
E-pošta: presse@samson.de E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto. 

Za ogled potrebujete Javascript.

 

Tehnične informacije

Potrebujete jedrnate informacije o merilni in regulacijski tehniki?

SAMSON-ova zbirka Tehničnih informacij Vam bo v pomoč. Te brošure, ki so jih napisali strokovnjaki in voditelji šolanj podjetja SAMSON, Vas bodo popeljale skozi posamezne teme osnov regulacijske tehnike, regulatorjev brez pomožne energije, regulacijskih ventilov ter komunikacije, kakor tudi procesne avtomatizacije in avtomatizacije zgradb. Pri tem ne bo ostalo neodgovorjeno nobeno Vaše vprašanje. Jedrnate informacije ponujajo jasno in razumljivo razlago, ki sega od samih osnov vse do industrijskih aplikacij.