Prehrambena industrija

 
  Pomen dejanja prednosti higieni
 
Regulacijski ventili SAMSON tipov 3347, 3249 in 3345 so zasnovani za sterilne procese in procese z nizko ravnijo klic ter prilagojeni za posebne zahteve prehrambene industrije in industrije pijač. Dobavljivi so v izvedbah z vsemi običajnimi priključki, kot so prirobnice, cevni navoj za cevi za mleko,  hitre spojke Triclamps ali varilni nastavki. Materiali in konstrukcija ustrezajo strogim zahtevam FDA.
 
Tipala in tlačni pretvorniki SAMSON združujejo odpornost na vibracije, merilno točnost in kratek odzivni čas z visokimi zahtevami glede aseptičnosti za učinkovite CIP- in SIP- postopke.
 
Za najrazličnejše regulacijske naloge, kot npr. pri pasterizaciji, sterilizaciji ali kratkotrajni sterilizaciji, ponuja SAMSON regulatorje in avtomatizacijske sisteme z možnostjo konfiguriranja ter z upravljanjem receptur, zapisnikom šarž in upravljanjem alarmiranja.
 
Tudi za oskrbo proizvodnih naprav z vodo, komprimiranim zrakom, dušikom, paro in hladivom dobavlja SAMSON celoten regulacijski krog, sestavljen iz regulatorjev, aktivatorjev in tipal.
 
  Področja uporabe
  Pivovarne
  Destilarne
  Proizvodnje mesa
  Industrija pijač
  Čaj, kava, alkohol, tobak
  Predelava mleka