Področje delovanja

 
  SAMSON AG v Frankfurtu na Maini je središče mednarodno delujoče skupine podjetij.

 

Naše področje delovanja je merjenje in regulacija.

SAMSON - pojem svetovne veljave, sinonim za tehnično delo visoke kakovosti, kontinuiteto podjetništva in inovativno moč.

Ime SAMSON predstavlja širok spekter proizvodov merilnih in regulacijskih naprav, vključno z najmodernejšimi  integriranimi avtomatizacijskimi sistemi. Uporabljati jih je mogoče v toplotni in klimatizacijski tehniki pa vse do velekemije. SAMSON je dejaven povsod tam, kjer so tekočine, pare, plini, kemične substance, itd..

Zgodovini SAMSONA je dal pečat izumitelj Hermann Sandvoss, ki je podjetje ustanovil leta 1907. Začetek razvoja proizvodnje označuje njegov prvi temeljni patent, ki je še danes glavna dejavnost podjetja: regulatorji brez pomožne energije.

Sedež podjetja je od leta 1916 v Frankfurtu ob Maini, kjer se na površini 69.000 kvadratnih metrov nahajajo obrati za načrtovanje izdelavo ter uprava in centralno skladišče.

S hčerinskimi podjetji zaposljuje skupaj 2.500 delavcev, ki jih odlikuje prizadevnost in visoka strokovnost.

Za to lojalnost podjetju ima zasluge nenazadnje zdrava klima v srednje veliko strukturiranem podjetju. Menedžment, ki je zavestno vezan na tradicijo a hkrati usmerjen v prihodnost, skrbi za to, da bo ime SAMSON tudi v prihodnosti veljalo kot pečat kakovosti, kot merilo za tehnično kompetenco in partnerstvo.
  Samson film