Globalnost

 
  SAMSON-ovi produkti se povsod po svetu uspešno uporabljajo za zahtevne regulacijske naloge.

 

Moč inovacij srednje velikega podjetja za velike trge

SAMSON AG v Frankfurtu tvori jedro mednarodne dejavne skupine podjetij. V svet odprta strategija skrbi za optimalno oskrbo kupcev kot tudi za odpiranje novih trgov. Izvoz Samsonovih izdelkov in know-howa ima visoko vrednost. Za srednje veliko strukturirano podjetje sta bližina kupca in fleksibilnost pomembna ključna dejavnika za uspeh na svetovnem trgu.

Danes je SAMSON zastopan v več kot 40 državah z 32 samostojnimi hčerinskimi podjetji in 47 lastnimi predstavništvi za prodajo in inženiring. Sistematično šolano osebje izvaja montažna in servisna dela na licu mesta. Dobra ubrana logistika skrbi za hitre in pravočasne dobave.

V večini evropskih držav, na Japonskem in v ZDA se nahajajo proizvodna mesta, na katerih se razvijajo in proizvajajo tudi specialne variante izdelkov za oskrbo regionalnih trgov.

Kot zgled za mednarodno navzočnost SAMSONA lahko služi severnoameriška podružnica, ki je zgrajena v največjem svetovnem petrokemijskem centru v Houstonu. Tukaj SAMSON Controls Inc. razpolaga na cca. 5000 m2 osnovne površine z obsežnim skladiščem in proizvaja med drugim regulacijske ventile za kupce iz kemične in prehrambene industrije ter industrije pijač. Za strokovno svetovanje, prodajo in servis skrbi ekipa domačih strokovnakov.
 

Tukaj kot tudi povsod po svetu, kjer je SAMSON prisoten, se je pokazalo, da skupno delovanje strokovnjakov v centrali in podružnicah pripomore k učinkovitosti in uspešnosti celotne organizacije. Tako sodelovanje vzpodbuja vse inovativne moči, ki so potrebne za prodoren in dejaven razvoj, da se stekajo tja, kjer je konkretno povpraševanje po Samsonovih izdelkih.