Delati pri SAMSON-u

 

SAMSON je inovativno, ekonomsko stabilno in po celem svetu prisotno podjetje z več kot 100-letno zgodovino uspešnega poslovanja. V Nemčiji 1500 zaposlenih razvija, proizvaja in trži naprave in sisteme za najrazličnejše merilne in regulacijske procese na področju industrije, ogrevalne, prezračevalne in klimatizacijske tehnike ter procesne tehnike. Stranke po celem svetu cenijo podjetje SAMSON kot zanesljivega in kompetentnega partnerja. Zasluge za tak ugled podjetja nosijo predvsem njegovi strokovno usposobljeni in izkušeni kadri.

Prizadevnim in prodornim mladim inženirjem in inženirkam s področja strojništva, elektrotehnike, procesne tehnike ali regulacijske tehnike ponujamo možnost pričetka razgibane in v prihodnost usmerjene poklicne kariere na področjih razvoja, proizvodnje ali trženja.

Predstavništvo SAMSON AG v Sloveniji, katerega boste spoznali kot podjetje, ki je dovolj veliko, da lahko odigra vlogo protagonista globalnih razvojnih trendov, vendar pa je hkrati še vedno pregledno in Vam lahko ponudi pozitivno vzdušje dobro delujočega družinskega podjetja.


Več o SAMSON-u  in zaposlitvi v Sloveniji lahko izveste, če nas kontaktirate. Veselimo se Vaše ponudbe!

Vaša vprašanja in ponudbe v povezavi s sodelovanjem z nami nam posredujte na elektronski naslov: samson@gia.si